2 Temmuz 2012 Pazartesi

Hediye kazanma siteleri!

Hediye kazanma siteleri


Önceki yazımızda ücretsiz hediye veren sitelerden bahsetmiştik. Bu yazıda yine benzer bir konuyla hediye kazanma siteleri konusu ile devam edeceğiz. Ve size hediye veren siteler arasında önemli bir yeri olan ve ücretsiz hediye kazanmanıza imkan veren hediyeko.comu tanıtacağız.



İnternetten artık insanlar hemen hemen tüm ihtiyaçlarını karşılamaya başladılar. İnternetin imkanlarının farkına varan birçok kişi çeşitli hediyeleri de bedavaya getirmenin yolunu arar oldu.

İşte mesela kontörü biten bedava kontör kazanma derdine veya internette yapacak birşeyi olmayan hediye veren siteler ile ilgili aramalar yapmaya başladı.

Böylesi bir durumda bizler de bu taleplere ve arayışlara kayıtsız kalmadık ve sizler için güzel bir hediye kazanma sitesi tanıtalım istedik.

Sitemizin adı: Hediyeko.com

Peki bu siteden nasıl hediye kazanacağım?

Hediye veren siteler arasında belkide işleyişi en basit olan site hediyekodur. Şöyle ki öncelikle siteye üye oluyorsunuz sonrasında tekliflerim kısmına giderek orada yer alan çeşitli sitelere üye oluyorsunuz bu sitelere ne kadar çok üye olursanız o kadar çok hediye puan kazanıyorsunuz. Sonrasında biriken hediye puanlarınızı hediyeye çevirebiliyorsunuz.

Peki sitede Hediye olarak neler var?

Avea,Turkcell, Vodafone 20 TL den tutun flash belleklere hatta İphone 4s e kadar çeşitli hediyeler yer alıyor..

Hediye kazanma sitelerinin bir numarasına üye olmak için tıkla >> Hediye kazanma siteleri


Aramalar: hediye kazanma siteleri, hediye veren siteler, ücretsiz hediye kazan
 

0 yorum:

Yorum Gönder