1 Temmuz 2012 Pazar

Ücretsiz Hediye Veren Siteler

Ücretsiz Hediye Veren Siteler

  Önceki yazımızda bedava kontör kazandıran siteler hakkında bilgi vermiştik.
  Bu yazıda ise ücretsiz hediye veren siteler ile ilgili önemli bilgilendirmelerde bulunacağız.

  Hemen hemen  her internet kullanıcısı internetten ücretsiz hediye kazanmayı ister.. İnternetten bedava hediye kazanma imkanı sunan birçok site vardır ama bunlardan birçoğu bugün açılıp yarın kapanmaktadır.

Fakat ben size bu yazıda ücretsiz hediye kazanmanıza imkan veren son derece ciddi bir hediye kazanma sitesini tanıtacağım.


Sitenin adını söylemeyeceğim süpriz olsun:) Zaten yazının sonunda sizi ilgili siteye yönlendirince öğrenmiş olacaksınız..

Peki söz konusu hediye kazan sitesi ile nasıl hediye kazanacaksınız?

Hediye kazanma sitesi ile hediye kazanmanız için yapmanız gerekenler her internet kullanıcısının yapabileceği kadar basit işlemler.

Peki nedir bu işlemler?

Bu işlemler genel olarak üyeliği ücretsiz olan çeşitli sitelere üye olmaktan ibarettir. Yani belirli sitelere (ki bu sitelerin hepsi meşhur, legal sitelerdir) üye olma karşılığında siteden belirli puanlar kazanıyorsunuz. Sonrasında puanlarınız hangi hediyeyi almaya yetiyorsa o hediyeyi talep ediyorsunuz. Ücretsiz hediye veren siteler içerisinde sistemi en sağlam olanı diyebilirim.

Peki bu siteden ne tür hediyeler kazanabilirim?

  Bu siteden Avea, Turkcell,Vodafone kontör (TL yukleme) kazanma imkanınız olduğu gibi 4gb flash bellekten tutun İphone4 s e kadar farklı birçok hediyeyi kazanabilirsiniz. Bu tamamen puanlarınızla doğru orantılıdır..

Ben lafı daha fazla uzatmadan sizi söz konusu siteye yönlendireyim.

Ücretsiz hediye veren sitelerin bir numarasından ücretsiz hediye kazanmak için tıkla >> Hediye Kazandıran Siteler

İlgili Kelimeler: ücretsiz hediye,hediye kazan, ücretsiz hediye veren siteler, ücretsiz hediye kazanmak,hediye kazandıran siteler

0 yorum:

Yorum Gönder