6 Ocak 2013 Pazar

Mail okuyarak para kazandıran siteler

Mail okuyarak para kazandıran siteler


  Bu yazımız bedava kontör kazanma veya bedava hediye kazandıran sitelerle ilgili olmasa da Mail okuyarak para kazandıran siteler konusu da ilginizi çekecektir diye düşünüyorum.

 Evet umarım bu yazı sonrasında ''internetten mail okuyarak para kazanmak, internetten para kazandıran siteler, en iyi para kazandıran siteler'' gibi aramalara cevap vermiş oluruz.



Mail okuyarak para kazandıran siteler nasıl çalışır ?


Aslında sistem son derece basittir şöyle ki;

Gerek mail okuyarak para kazanmak olsun gerekse anket doldurarak para kazanma olsun mantık aynıdır bu yöntemlerde..

Nasıl mı?

Şöyle:

Mesela coca cola firması Türkiye'de bir tanıtım yapacaktır. Bunun için milyonlarca kişiye tek tek mail göndermek yerine bu işi profesyonelce yürüten bir firma ile anlaşır.

Firmaya 1 milyon kişiye mail göndermesi karşılığında atıyorum 20 bin lira verecek olsun.

Söz konusu firma da 1 milyon kişiye mail gönderecektir ama bunun için elinde 1 milyon mail adresi bulunması gerekir.

Firma bu durum karşısında şöyle der '' Gelin arkadaşlar bana üye olun mail adresinize gelen mailleri okuduğunuzda puan kazanın. Sonra puanlarınız belli bir rakama ulaşınca onu paraya çevirin''

İşte biz gibi üyeler de ara sıra gelen mailleri okuyarak veya anketleri doldurarak puan biriktirir sonrasında bu puanları paraya çeviririz.

Umarım mesele anlaşılmıştır.

Özetleyecek olursak; Mail kampanyası yapacak şirket ( Coca cola ) mail firmasına yani mail okuyarak para kazandıran siteye 20 bin tl verir, site bunun 10 bin tl sini kasasına koyar diğer 10 b in tl sini ise üyelerine mail okumaları karşılığında verir.

İşte internetten para kazandıran siteler veya en iyi para kazandıran siteler gibi aramaların sonucunda hep bu tarz sitelere yani mail okuyarak para kazanmak yöntemi ile çalışan sitelere rastlayacaksınızdır.

Peki bu yöntem gerçekten kazandırır mı?

Mail okuyarak para kazandıran siteler hangileridir?

Bu gibi cevaplar için BURADAKİ yazıyı okuyunuz!

İlgili aramalar: mail okuyarak para kazandıran siteler, en iyi para kazandıran siteler,internetten para kazandıran siteler, mail okuyarak para kazandıran siteler

1 yorum: